Öğretmenler Günü İçin İlginç Hediye Önerileri

Her öğretmen bizim için bir hazinedir. Bizi eğitir, hayatı öğretir ve sorduğumuz tüm aptalca soruları bıkmadan usanmadan cevaplarlar. Öğretmenler günü yaklaşırken veya herhangi bir zamanda hediye verebileceğiniz bir öğretmene sahipseniz, sizler için harika hediye önerilerimiz var.

 
Sizlere tavsiye edeceğimiz hediyeler biraz inekçe olsa da, herkesin tercih ettiklerine tamamen alternatif şeyler. O nedenle tüm listeyi incelemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

1. Dökülme Önleyici Kupa Tutacağı

 
Bu güzel şey gayet orijinal ve eşsiz bir tasarıma sahip olmakla birlikte içerisine koyduğunuz sıvının dökülme ihtimali gayet düşüktür. Buradan yola çıkarsak, yer çekimine meydan okuyan bir gereç olduğunu söyleyebiliriz. Fizik öğretmeninize çekinmeden hediye edebilir ve “hani, ne oldu fizik kuralları?” diyebilirsiniz.
 
 
 
 
Öğretmeniniz masasında durmakta olan kalemlik kupalarından sıkılmıştır bize göre. Zaten hepsi oval falan balona benzemiyor mu? Evet benziyor bizce de. O halde hocanızın masasını bir miktar daha keskin yapmasına yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyoruz. Karşınızda çok keskin bir kalemlik, hediye edebileceğiniz hocalarınız Türkçe ile haşır neşir olanlar veya resimciler olabilir. Uygundur bizce.
 
Buyurun Buradan Satın Alın

3. Matematik Sembollü Kara Tahta Saat

 
 
 
Bu saate baktığınızda saatin kaç olduğunu anlayabiliyorsanız, hiç şüphesiz bir inek oluyorsunuz efendim. Tüm saatler, basit bir matematik işleminin sonucu olmakla birlikte, 1 adet kalem pille çalışıyor bu şey. Hediyeyi hangi derse giren öğretmeninize vermeniz doğru olacaktır? Tabi ki matematik öğretmeninizin en çok hoşuna gider bu küçük hediye.
 
Şurada Satılıyormuş Biz de Başkasının Yalancısıyız

4. Sinirli Öğretmene Özel Dekoratif Tablo

 
 
 
Efendim, sinirli bir öğretmene mi sahipsiniz? Arayı yumuşatmak mı istiyorsunuz? Size bunun için özel yaratılmış bir tablo önerisi yapabiliriz. Yani en azından üzerine yazılacak şeyi değiştirerek belki daha başka bir şeyler ortaya çıkarabilirsiniz hiç belli olmaz. Yalnız bu yöntem denenmemiştir o nedenle negatif etki yaratıp hocayı daha da sinirlendirme ihtimali vardır, sorumluluk kabul etmiyoruz.
 
Burada Satıyorlar

5. Alfabetik iPhone Kapağı

 
 
 
Bunu da bir diğer alternatif olarak listeye son sıradan alalım dedik. Efendim, bir çok öğretmen görürüz eğitim hayatımız boyunca ve hepsini ayrı severiz ancak ilkokul öğretmenlerimizin yeri bir başkadır. Onlar bizi çocukken alır yoğurur, sümüklü sümüklü sorduğumuz sorularla uğraşır, ağlayanları susturur ve benzeri birçok saçmalıkla uğraşırlar. Onların hakkı ödenmez olduğundan en çok onları hatırlar, onları severiz. Hediyemiz de bize alfabeyi öğrettikleri için böyle bir şey olabilir değil mi? Evet, neden olmasın. Şöyle ki, eğer cebinizde para varsa kapak değil de, içerisinde telefonla birlikte bu kapağı alırsanız ayrı bir güzel olur tabi her iki taraf için de.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir