En Seksi 18 League of Legends Cosplay Kızı

Cosplay bildiğiniz gibi; oyunlardaki, filmlerdeki, dizilerdeki, kısaca gerçek hayatta olmayan kahramanları veya karakterleri gerçek hayatta taklit etme ve canlandırma işi olarak yapılıyor.

Yazımızda, lol karakterlerini canlandıran en seksi 18 cosplay kızına yer verdik. Yazının sonunda da, siz gerçek hayattan soğuma eğilimi göstermeyin diye tedbirlik 7 cosplay daha var. Onlar komik, onlara da bakın…

Resimlere geçmeden önce belirtelim ki, çekik gözlü hatun cinsi bu işi gerçekten iyi biliyormuş, biz bunu gördük bunu anladık. Neyse, buyurun league of legends karakterlerinin gerçek hayattaki hallerini görelim isterseniz.

-resim kaldırıldı-
A.R.A.M. yani herkes rastgele herkes ortada anlamına gelen oyun türünün vazgeçilmezi olan Nidalee ablamız, güzel, çekik gözlü bir hatun tarafından gayette güzel canlandırılmış. Elindeki mızrağı ve beline taktığı dişleri görüyor musunuz? Eminim görüyorsunuzdur…
– resim kaldırıldı –
İkinci canlandırma Sona. Eline piyano almış bu ama kanun değil miydi onun asıl çaldığı? Hani o Hüsnü Şenlendirici’nin çaldığı şeyden?
– resim kaldırıldı –
Efendim İnternet aleminde, league of legends cosplay canlandırmaları arasında en çok hangi karakter üzerinde çalışıyor hanım ablalar diye sorarsanız, kesinlikle jinx olduğunu bilesiniz. Katrilyon Jinx cosplay bulabilirsiniz her yerde var abartısız. Nedir bu Jinx aşkı anlamış değiliz 1 kişi de çıkıp Tristana bacımızı canlandırmayı düşünememiş, ayıp değil mi? İlla çitlembik olacaksın, illa roket fırlatıp ulti ile uzaktan adam öldüreceksin, oldu canım. Zaten göğüsler nerf yemiş, hiç güzel olmamış bizce. (şaka, olmuş olmuş)
– resim kaldırıldı –
Katarina, hey gidi Katarina. Çok güzel bakmış bu hatun, o yüzden ekledik. Güzel de cosplay olmuş aslında klasik Katarina görünümü için. Yalnız burundaki o halka fazla olmuş gibi ama belki de görmemişizdir oyunda Katarina’nın burnu tam görünmüyor. Bıçakları eksik birde kuru kafa güzel olmuş o ortadaki. Neyse…
– resim kaldırıldı –
Keşke oyundaki Miss Fortune‘de çekik gözlü olsaymış. Hatta direk bu kızı koysalar daha iyiymiş. Baksana şuna, bundan gelecek kötü talih ıstırap olsa çekilir.
– resim kaldırıldı –
Bir insan Lulu‘ya bu kadar benzeyemez. O bakış, gülüş, gözler, asa falan hık demiş burnundan düşmüş. Çok tatlı bir cosplay olmuş gerçekten.
– resim kaldırıldı –
Ne kadar çok çekik gözlü var değil mi? Gerçekten çokta iyi beceriyorlar bu cosplay işini. Üstteki resimde gördüğünüz hatun Lux oluyor efendim, klasik Lux. Ama işte bir sorun var, Lux bu olamıyor, çünkü bu daha güzel. Alkışlıyoruz…
– resim kaldırıldı –
Bundan önceki MF skinliydi, buyurun bu da klasik miss fortune cosplay çalışması.
– resim kaldırıldı –
Böyle Morgana‘m olsun, bende yargılanayım.
– resim kaldırıldı –
Müdire Fiora. Çok güzel olmuş değil mi?
– resim kaldırıldı –
Bir Ahri yetmez dediniz, iki Ahri bir araya geldi. Bunların ikisinin birden ulti atarak üstünüze doğru zıpladığını düşünün. Ama fazla düşünmeyin.
– resim kaldırıldı –
Klasik Ashe canlandırması efendim yukarıdaki. Abla çok asil bakmış, tam bir okçu. Yayı eksik bunun ama. Yay ve sadak eksik evet.
– resim kaldırıldı –
Bana göre, oyundaki başkumandan Katarina‘yı, buna bakarak yapmışlar yani bundan kopya çekmişler. Suratındaki ifadeye dikkat ederseniz, orijinal bakışın aynısı. Değil mi? Yalan mı?
– resim kaldırıldı –
Cait bacımız yine her zamanki gibi keskin bakışlı, mermileri ve tüfeğiyle hazır ve nazır vaziyette bekliyor Caitlyn. Görüş alanına girmek isteyen?
– resim kaldırıldı –
Freljord Ashe, kendini elma ile besliyor. Tabi hep birilerinin kafasına koy koy nereye kadar, arada yemek de lazım. Günde 1 elma yemeyi ihmal etmeyin siz de.
– resim kaldırıldı –
Üçüncü Katarina’mız, hakem Katarina sanırım. Aslında Kitty Cat Katarina koyacaktık ama bu daha bir güzel geldi. Çekik gözlü kızlardan bir başkası daha…
– resim kaldırıldı –
Janna adına bulduklarımız arasından en iyisi. İdare etmeye bakın.
– resim kaldırıldı –
Listemizin sonuna geldik hemşire Akali ile. Havalar soğudu, hasta olmaya, pardon olmamaya dikkat edin.

Başta dediğimiz gibi, bu güzel kızları görüp elinizdekinin değerini unutmamanız için, konuyu farklı yerlere çeksek mi dedik, sonra çekelim dedik. Çektik. (?)


En komik 7 lol cosplayine yer veriyoruz bitirmeden, lol oynarken iyi eğlenceler hepinize. Arada sırada ARAM oynamayı da ihmal etmeyin hep ranked olmaz…

Evet gerçekten içinde bir insan var Blitzcrank‘ın. O kalıpla o binaya nası girmiş gerçekten ilginç. Diğer golemler bunu komik buluyormuş duyduğumuza göre.
Sesli güldük bu üsttekine. Draven yakışıklı ve başarılı yine her zamanki gibi.
Soldan sağa isimlendirelim bu aile fotoğrafını. Fiddlesticks namı diğer tahta bacak en solda. Onun hemen yanındaki göbekli amca tahmin ettiğiniz üzere Gragas. Yeşil tişörtlü kardeşimiz Olaf‘ın Brolaf hali. Onun hemen yanındaki Raiden’e benzeyen şahıs ise Jax olduğunu düşünüyormuş aldığımız duyumlara göre. Bi’de gerçek silah kullansaymış neler olurmuş bilemedik açıkçası.
Tahta bacak, çekik gözlü bir zavallının canını emip kendi canını dolduruyor. Bu arada orak çok güzelmiş ve dikkatimizi çeken bir şey daha var. O arkadaki kadın Caitlyn mi? Galiba ve karşısındaki de Peter Pan olmalı.
Benziyor. Kesinlikle benziyor Lucian‘a!
Karthus favorimiz yukarıdakiler arasında. Pantheon, Varus ve Amumu için notumuz 100 üzerinden -10 merak ediyorsanız.
Ucuz yollu cosplay dediğin budur. Banttan bıyıklar komik olmuş diyeceğiz de, Graves‘in sağdaki kostümünde de bant gibi görünmüyor mu? Tüfek de biraz büyük olmuş sanki canlandırmada. Kol ve dizdeki korumalar daha fazla benzeyemezdi. Tebrik edelim liseliyi, gerçekten çok başarılı.
 
Neyse efendim yazının sonuna geldik, bir sonraki yazıda görüşürüz hoşça kalın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir