Tasarımcının Takip Etmesi Gereken 5 Site

Tasarım dünyasındaki yenilikleri takip etmenin en kolay yolu rss kaynaklarına abone olmak ve mailinizi okumak bildiğiniz gibi.


Takip edecek bir site bulamadıysanız diye size beş tane önerelim dedik…

1. CSS-Tricks – Siteye Git



Css konusunda haberler, ipuçları, kolaylıklar ve teknikler barındıran bir site. Ayrıca aktif bir foruma sahip ve burada tasarım ile css üzerine muhabbetler dönmekte. Yine siteden, tasarım ile ilgili videolu uygulamalar da izlenebiliyor.

2. Design Bump – Siteye Git



Yalnızca kodlama üzerine değil, tasarıma dair her şey bu sitede yer alıyor. Şu sıralar biraz fotoğrafçılık üzerine kaymış olsa da, yinede eğitici yazılar ve tasarım için ilham verecek içerik burada yer almakta. Belli başlı kategorilere abone olabilirsiniz. Örneğin; web tasarımı, galeriler ve tanıtımlar, grafik tasarım ve kaynaklar gibi.

3. Vandelay Design – Siteye Git



Tasarımcıya tam olarak gereken şey bu site. Steven adında bir ağabeyimize ait ve kendisi her daldan web sayfalarını ilham alabilmeniz için blog sayfasında toplamış. Bunların arasında; elektronik ticaret sitesi örnekleri, tek sayfa tasarım örnekleri, emlak sitesi tasarımları gibi bir çok alanda örnek ve güzel tasarıma sahip siteler mevcut. Aynı zamanda tasarım ile ilgili bir çok konuda, örneğin fotoğrafçılık, bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Kendisi yazıları eğlenceli ve sevecen bir dille anlattığından okurken pek sıkılmıyorsunuz.

4. Photoshop Hero – Siteye Git



Tasarımcının vazgeçilmezidir Adobe Photoshop. Bu site de yalnızca onun üzerine bir şeyler anlatmakta. Photoshop ile yapılabilecek her şey buradan öğrenilebilir. Eğitici yazılar, örnekler ve photoshop kullanımı hakkında bütün püf noktaları sitede yer alıyor. Bunların arasında, tahta görünümü verme, özel desen oluşturma gibi birçoğu mevcut.

5. Stylized Web – Siteye Git

Stylized Web, tasarım, trendler, eğitici yazılar, kaynaklar ve WordPress tasarımı konularında yardım alabileceğiniz dolu dolu bir site. İçeriğinde bulabileceğiniz bazı yazılar, kullanışlı WordPress numaraları ve en iyi css hileleri gibi şeyler. Bir bakmanızı tavsiye ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir