En İyi 3 Ses Düzenleme Programı (Audio Mixing)

Ses düzenleme programları, var olan ses dosyaları, şarkılar, wav veya mp3 dosyaları üzerinde düzenleme yapabilme, kesme, uzatma, tekrarlatma veya hızlandırıp yavaşlatma gibi işlemlere imkan tanıyor.

Yazımızda sizlere bedava olarak indirebileceğiniz en iyi üç ses düzenleme uygulamasını tanıtıyoruz. Bunlar ile şarkılar üzerinde dilediğiniz düzenlemeleri yapabilir hatta bir kaç parçayı arka arkaya çalacak şekilde birleştirip tek bir dosya haline dahi getirebilirsiniz.

Audacity

Açık kaynak kodlu, ses düzenleme veya kayıt alma işlemleriniz için kullanabileceğiniz, bedava bir program. Çapraz platform desteği olan Audacity, neredeyse tüm türden ses dosyaları üzerinde işlem yapabiliyor.



Ayrıca düzenlemelerinizi proje olarak kaydedebiliyor ve daha sonradan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.


Programı resmi kaynağından indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Wavosaur

Bedava bir uygulama olan Wavosaur, ses dosyalarını düzenleme, işleme, dönüştürme veya ses kaydı alma işlemleri için kullanılabilir.



Dilediğiniz ses dosyası üzerinde kesme, kopyalama, yapıştırma veya çoğaltma gibi şeyler yapabiliyorsunuz. Ayrıca belirli kısımların sesini kısabiliyor, belirli yerleri de yükseltebiliyorsunuz. Programda pitch olarak adlandırılan sesi hızlandırıp inceltme ve yavaşlatıp kalınlaştırma imkanı da mevcut.


Programı buradan indirebilirsiniz.

Kristal Audio Engine

Birden fazla ses kaydı alabilen ve kayıt aldığı sırada çalma işlemi yapabilen bedava bir uygulama. Ses işleri ile yakından ilgili olanların bileceği ASIO ve diğer eklentilerin de bu program ile kullanılması mümkün.



Ücretsiz indirmek için buraya tıklamanız yeterli. Programı bedava kullanabilmek için kar amacı gütmemek gerektiğini hatırlatırız çünkü kişisel kullanım için bedava yalnızca.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir