En İyi Bedava Android Oyunları

Android bildiğiniz gibi bedava dağıtımı ve sürekli geliştirilmesi göz önünde bulundurulursa şu sıralar en popüler mobil işletim sistemi.


Size yazımızda 5 bedava Android oyununu tanıtıyoruz. Şimdiden iyi eğlenceler.

Sizin için hangi tür oyun daha iyidir bilemiyoruz ancak bu listeyi gözden geçirdikten sonra aralarından bir tanesinin en sevdiğiniz oyun olacağı kesin.

Real Racing 2

 

Sistemin 2.1 sürüm olması gerekiyor bu oyunu oynayabilmeniz için. Adından da anlayabileceğiniz gibi bu bir araba yarışı oyunu. Oyunda iki tür kontrol mekanizması mevcut. Birisi telefondaki hareket sensörü ile kullanım diğeri ise ekrandaki tuşlar yardımıyla kullanım. 30 dan fazla araba ve 15 bölge üzerinde yarışabilmeniz mümkün.




Angry Birds

 

İlk çıktığı günden beri bir klasik haline gelen kızgın kuşlar serisi, hepinizin bildiği bir oyun bu nedenle anlatmaya pek gerek olmadığını düşünüyoruz ama yinede, bir sapan yardımıyla kuşları fırlatarak domuzcuk devirme olayına girdiğinizi bilmeyenler için belirtelim. Oyun 1.6 versiyon ve üzerinde çalıştığı gibi, 300 den fazla bölümden oluşuyor.




Fruit Ninja

 

Ekrana fırlayan meyveler ve bunları kesen bir parmak. Oyun bundan ibaret evet. Bir sürü meyve çeşidi gözünüzün önünden sağ ve sola fırlatılarak geçiyor. Göreviniz ise hiçbirisi yere düşmeden onları kesmek. Bağımlılık yapan bu oyunda ilerleme kaydettikçe, yeni kılıçlar, temalar ve artalan resimleri açabiliyorsunuz.




Paper Toss

 

1.5 sürümü ve üzerinde çalışan kağıt fırlatma oyunu, basit bir şekilde kağıdı çöpe fırlatmaktan ibaret. Dünya çapında üne sahip olan bu oyunun, en iyi stres atma oyunu olduğu da söylenebilir. Ofiste oynamak için birebir.




Shoot the Apple

 

Elmaları vuruyorsunuz ama ilginçtir ki uzaylı canavarlar ile vuruyorsunuz. Konumuz da çok ilginç: Uzaylı canavarımız elmaya aşık oluyor ve bir an önce ona ulaşmak istiyor. Siz de, ne kadar çabuk ulaşsa o kadar iyi düşüncesi ile onu fırlatıyor. Basit olarak bu.





Bu güzel oyunları oynarken hepinize iyi eğlenceler dileriz. Umarız hepsini dener ve bir tanesini dahi olsa beğenirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir