Chrome İçin En Eğlenceli 5 Tarayıcı Oyunu

Chrome Web Mağazası bildiğiniz gibi binlerce oyun barındırıyor ve bunlardan bazılarını ücretsiz olarak indirip tarayıcınız üzerinden oynayabiliyorsunuz.


En eğlenceli beş oyunu bu binlerce listesinden çekip çıkarttık sizler için…

Zengin üç boyutlu grafiklere sahip oyunlardan tutun, çok oyunculu aksiyon oyunlarına kadar birçok uygulama arasından seçme şansınız var. Bazı oyunlar Chrome altyapısını kullanarak 3d görüntü sunarken, bazıları da farklı bir siteden flash bağlantısı şeklinde oynanabiliyor.


En çok oynanan ve en beğenilen tarayıcı oyunları listemize geçelim…

1. Angry Birds

 

Tabi ki ilk sıraya kızgın kuşları alıyoruz şaşırmamışsınızdır umarım. Farklı bir sürüm olan bu oyunda göreviniz aynı olmasına rağmen birbirinden eğlenceli aşamalar ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Çok bilinen bir oyun, o nedenle açıklamasını yapma ihtiyacı duymuyoruz.


Şuradan indirmeniz mümkün: Chrome Angry Birds İndir

2. Bastion

 

Mağazadaki ilgi çeken ve harika grafiklere sahip olan oyunlardan bir tanesi Bastion. İlkin bir bilgisayar oyunu olarak tasarlansa da sonradan Chrome altyapısına uyarlanmış. Tamamen ücretsiz olmasa da, bölüm sonu canavarı kapışmasına kadar oynayabiliyorsunuz. Ayrıca etrafınızdaki şehirlere de saldırılar düzenleyebiliyorsunuz.


Şuradan oynamanız mümkün: Chrome Bastion İndir

3. Entanglement

 

HTML 5 altyapısı kullanılarak hazırlanan ilginç bir bulmaca oyunu olma özelliğini taşıyor. Bir labirenti andıran oyunda, çizgiler çekiyorsunuz ve duvarlara çarpmadan, çıkmaz yollara girmeden çözmeye çalışıyorsunuz.


Şuradan oynayabilirsiniz: Chrome Entanglement İndir

4. Dragon Age Legends

 

Etkileyici ve eğlenceli bir savaş oyunu. İlkinin devamı olarak yapılmış ve Dragon Age hayranlarına yönelik, ilerlemeli bir aksiyon-savaş deneyimi.


İndirmek için: Dragon Age Legends İndir

5. Canabalt

 

Binaların üzerinde koşup en uzağa gitmeye çalışacaksınız. Düşmeden veya kaymadan ilerlemeniz gerekiyor. Karakteriniz ilerledikçe hızlanıyor ve bu da oyunu daha da heyecanlı yapıyor zaman geçtikçe.


Oyunu indirmek için tıklayın: Chrome Canabalt İndir


Eğer sizlerin de favori mini oyunları var ise yorumlarla bize yazarsanız seviniriz. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyoruz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir