2014’ün En İlginç 5 Teknolojik Ürünü

2014 yılını geride bırakırken, Amazon üzerinde satışa sunulan en ilginç teknolojik ürünleri daha doğrusu ıvır-zıvırları inceleyelim dedik.


Listede yer alan herhangi bir şeyi, 20 doların altındaki fiyatlarla satın alabilmeniz mümkün.

Bazı ürünlerin yalnızca ABD üzerinden satışta olduğunu hatırlatalım başta. Bu nedenle dikkatli inceleyiniz satın almadan önce. Ama bunu hiç mi hiç umursamıyoruz maksat eğlenmek değil mi? Buyurun Amazon’dan alınabilecek en ilginç 5 şey neymiş bakalım. Tabi ki 2014 yılında piyasaya sürülmüş olanlar arasından…

LED Cep Ampulü

 

Günümüzde her üç filmden birisi bildiğiniz gibi kıyamet senaryosuna sahip. Buradan yola çıkarsak, kıyametin yaklaştığını da hesaba katarsak, ne zaman ışığa ihtiyacınız olacağını asla bilemezsiniz. Bu sebeple neden cebinizde bir ampul taşımayasınız ki?



Şuradan satın almak istersiniz belki!

Pil Tasarrufu Sağlayan Mouse Pad

 

İşte pilli fare kullananların ihtiyacı olan tek şey! 10 günde bir farenin pilini değiştirmekten bıktınız mı? O halde alıyorsunuz bir tasarruf pad, fareniz daha uzun süre bitmeyen bir pile sahip oluyor. İkinci bir artısı daha var o da, zemininin çok hassas olması!



Alır mıydınız bu ürünü?

Macbook El Aynası

 

Aşağıdaki resimde bir adamın eline tutuşturmuşlar bu şeyi ama en çok kadınların hoşuna gideceğine eminiz. Kendinizi teknolojik bir manyak gibi hissediyorsanız, macbook pro el aynası ile makyajınızı tazelemenin keyfine varın.



Şuradan satın alınabilir.

iPhone Külotu

 

Bugüne kadar, bundan daha gereksiz bir kılıf gördük mü hatırlamıyoruz. Ama çokta şirin gözüküyor. iPhone telefonunuz için iç çamaşırı kılıfı efendim bu şeyler. Kalpli ve değişik desenli çeşitleri de bulunuyor.



Belki sizde buraya tıklayarak iPhone’unuza bir külot satın alırsınız!

Sıcaklık Kontrollü LED Işıklı Duş Başlığı

 

Tanıtımını yapacağımız son ürün, bizi gerçekten bizden aldı. Harika bir şey kesinlikle ama bunu kullanabilmek için sanırım karanlıkta duş almanız gerekiyor. Şaka bir yana, içerisinden geçen suyun sıcaklığına göre farklı renkte ışıklar saçmakta bu başlık. Çok hoş bir şey olmasının yanı sıra, sizde su vücudunuza değmeden önce ne denli sıcak kestirebiliyorsunuz. En güzel özelliği de bu olsa gerek…



Satın almak için buraya bakabilirsiniz.


Şimdilik ilginç teknolojik ürünlerimiz bu kadar. Sonraki yazılarda daha fazla gereksiz şey ile karşınızda olacağız, görüşmek üzere.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir