iOS ve Android için Resim ve Video Gizleme Uygulamaları

Bu tip bir uygulamaya neden ihtiyacınız olur gerçekten bilmiyoruz dersek yalan olur inanmayın. Suça ortak olmadığımızı belirterek içimizdeki fesat düşüncelerden sıyrılıyoruz ve sizlere iPhone iOS ve Android telefonlarınızdaki resimleri / fotoğrafları gizleyebileceğiniz beş uygulama tanıtıyoruz.


Giysilerinizin dahil olmadığı fotoğraflarınızı veya sizin için çok özel resimleri saklamak gerçekten çok basit. Size tavsiye edeceğimiz bu programlar ile, herhangi bir kişiden, görselleri basit bir şekilde gizleyeceksiniz. Hatta ve hatta bazıları kısa mesajları dahi gizleyebiliyor. Ne kadar ayıp olsa da bazısının işine yarıyor…


Bazı ücretli uygulamaların olduğunu da hatırlatalım bu konuda ancak bedava olanlar varken neden boşuna cebinizi boşaltacaksınız ki?


İsterseniz, bedava resim gizleme uygulamalarını vermeye başlayalım…

1. Gallery Lock Lite (Bedava Uygulama / Android)

 

Uygulama resimlerinizi kendi içerisinde saklamakta ve bu sebeple özelleştirilmeye ve kişiselleştirilmeye müsait. Google Market üzerinde bulunan paralı sürümü de en çok satanlar listesine girmiş. Resim gizleme için ihtiyacınız olan en güzel uygulamalardan bir tanesi kendileri.

 

Şu adresten bir göz atabilirsiniz.

 

2. Best Secret Folder (Bedava / iOS)

 

iPhone resim gizleme uygulamasına mı ihtiyacınız var? Buyurun buradan yakın. Bedava gizli klasör uygulaması ile resimlerden daha fazlasını gizleyebilirsiniz. Video gizleme imkanı da sunan bu uygulama, direkt olarak video çekme işlevi de sunuyor. İçerisine ekleyeceğiniz resim ve herhangi diğer dosyaları koruma altına alıyor ve erişime kapatıyor. Tabi siz şifreyi girip erişimi tekrar elinize alana dek.

 

iTunes üzerinden indirin.

 

3. KeepSafe (Bedava / Android ve iOS)

 

Her iki platform için de sürümleri bulunan bu bedava uygulama, şifre korumalı fotoğraf ve video gizleme imkanı sunuyor. Uygulama ile gizlediğiniz resim veya diğer dosyalar galeriden kayboluyor ve arkadaşlarınız, aileniz veya herhangi başka birisi resim galerisine göz atarken içiniz rahat oluyor. Sebep ne peki? Çünkü gizlediğiniz resimleri orada görmelerine imkan yok. Siz yine de sağlam bir şifre koymayı ihmal etmeyin.

 

Android için buradan veya iOS için buradan indirebiliyorsunuz.

 

4. Vaulty (Bedava / Android)

 

Özel resimlerinizi galeride görünmez yapabiliyorsunuz bu uygulama ile. Ve telefonunuz arkadaşınızın elindeyken gevşeyip rahat rahat takılıyorsunuz. Yazık, pek özel bir şey göremiyor kendileri. Ne kadar kötü değil mi?

 

Uygulamayı indirmek için tıklayın.

 

5. Private Photo Vault (Bedava / iOS)

 

iPhone resim gizleme, iPad resim gizleme veya iPod Touch resim gizleme için geliştirilmiş en güzel uygulamalardan bir tanesi. 3 milyon insan bu yazılıma güveniyor ve resimlerini saklamak için kullanıyor. Private Photo Vault; ABD, Kore, Japonya, Hindistan, İtalya, Afrika ve Mısır gibi ülkelerde en iyi 100 resim uygulaması arasına girmiş.

 

İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.



Efendim bu uygulamaları kız arkadaşınız veya erkek arkadaşınız için kullanmamanız dileğiyle yazımızı sonlandıralım. Ne demişler? Yiğidin malı meydandadır. Şaka bir yana, umarız işinize yarar şeylerdir. Görüşmek üzere…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir