Uncharted 4 Oynanış Videosu Yayınlandı!

Herkesin büyük bir merakla beklediği, Uncharted serisinin dördüncü ve son oyunu için geçtiğimiz günlerde Playstation Experience’de geniş bir tanıtım yapıldı.

Serinin son oyunu için yayınlanan oyun içi video, oyunun hayranlarını fazlasıyla tatmin etmiş görünüyor. Etraftaki detaylara dikkat çeken ve oyunun dünyası ile grafiklerin muhteşem uyumunu gözler önüne seren videoyu yazının sonunda izleyebilirsiniz.

Şuan için oyunun alfa testinde olduğu duyuruldu. Videoda gördüğünüz her şeyin oyun içi görüntü olduğunun altı çizilmiş ve 1080p çözünürlükte 30hz olarak çekilmiş.


Yapımcılar görüntülerin şimdiden fazlasıyla tatmin edici ve muhteşem olduğunu düşünüyormuş ancak bunun da daha fazla geliştirileceğini ve son görünüme getirmek, kullanıcıya en iyi grafiği vermek için daha çok iyileştirme ve geliştirme yapılacağını söylemişler. Bunun da, yayınlanacağı tarihe ayak uydurabilmesi için gerekli olduğunu belirtmişler kendileri. Yani apaçık ki henüz yeterli olduğunu düşünmüyorlar. (Bize ne kadar harika gelse de!)

Videoda Nathan Drake’yi “Küçük Kardeş” diye kimin çağırdığını merak edenleriniz vardır. Yapımcılar pek yakında bu konuyla alakalı detayları vereceklerini söylüyorlar. Bundan da anlayacağımız üzere oyun piyasaya sürülmeden önce daha fazla detay alacağız gibi görünüyor.


Drake neden bir adada? Drake ne arıyor gibi sorular da vardır aklınızda. Ayrıca Drake’e kim sesleniyor ve o kime seslenerek karşılık veriyor? Bu detayları almak istiyorsanız, Naughty Dog ve Playstation Experience Twitter adreslerini takip etmeyi unutmayın.

Buyrun efendim Uncharted 4’e ait 15 dakikalık ilk oyun içi oynanış videosu. İyi seyirler dileriz şimdiden…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir