Bedava Müzik İndirebileceğiniz Ücretsiz Siteler

Müzik bir çoğumuz için ruhun gıdası. İnternet üzerinden ücretsiz olarak müzik ve mp3 indirebileceğinizi biliyor muydunuz? Hemde tamamen yasal bir şekilde!

İllegal müzik indirmenin dışında yasal yoldan başvurabileceğiniz müzik indirme siteleri de var. Yazımızda bunlardan bazılarını size tanıtacağız.


Aşağıdaki listede, bedava müzik indirebileceğiniz en iyi ücretsiz siteleri bulacaksınız. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

Soundcloud – https://soundcloud.com/



Soundcloud şu sıralar en çok kullanılan servislerden bir tanesi. Bir çok müzisyen yeni parçalarını ve hiç duymadığınız şarkıları bu sosyal platformda kendi sayfalarında paylaşabiliyor ve ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Ayrıca siz de kendi müziklerinizi siteye yükleyebiliyor ve sosyal ortamlarda facebook, twitter gibi sitelerde paylaşabiliyorsunuz.


Ayrıca bu siteyi mobil cihazınızdan kullanabildiğiniz gibi, uygulamasını da indirebiliyorsunuz. Siteyi kullanmak için bedava ve kısa süren bir üyelik gerekiyor.

MP3.com – http://www.mp3.com



Adından da anlaşılacağı üzere mp3 indirme sitesi bu da. Sitede ücretsiz indirebileceğiniz, haftanın bedava mp3 müzikleri yer alıyor. Bir çok farklı kategoride download yapabilirsiniz. Bunlardan bazıları; elektronik müzik, folk müzik, blues, metal ve rock müzikler, ayrıca 60 ve 70’ler gibi eski parçalar sitede yer alıyor.

CCMixter – http://ccmixter.org/



Remix parçalar üzerinde çalışanlar ve DJ’lik yapanlar için bulunmaz bir kaynak olan CCMixter, sample sesler ve A-capella olarak adlandırdığımız, yalnızca şarkı sözlerinin yer aldığı kayıtları sunuyor. Bizler de bu sözlü kayıtları indirerek remix yapabiliyoruz ardından da sitede paylaşıma koyabiliyoruz. Ayrıca diğer üyelerin yaptığı remixler de indirilip dinlenebiliyor.

Last.fm – http://www.last.fm/music/+free-music-downloads



Bir çoğumuzun zaten bildiği bir site Last-fm. Sitede ayrıca mp3 indirmelerinin de yer aldığını sizlere hatırlatmak istiyoruz. Yapmanız gereken tek şey yukarıda verdiğimiz bağlantıya tıklamak ve açılan listeden indirebileceğiniz mp3leri incelemek. Gerisi indirip dinlemeye kalıyor.

Purevoluma – http://www.purevolume.com/



Geldik listedeki son siteye. Bu site de, yeni cevherleri keşfetmeyi sevenler için. Sitede henüz tanınmamış, dünyanın dört bir yanından gönderilen şarkıları dinleyebilirsiniz. Kim bilir, belki de geleceğin starlarının parçalarını ilk dinleyenlerden bir tanesi olabilirsiniz.


Bunlar dışında farklı siteler de varsa bizlere yorum şeklinde bildirin biz de mutlu olalım 🙂

İyi eğlenceler ve iyi dinlemeler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir