Last of Us 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Playstation konsolunun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us, yeni oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

PS4 için remastered versiyonu ile tekrardan oyuncu ile buluşan Last of Us, ikinci oyunu ile pek yakında raflardaki yerini alacak.


Bu bilginin official olduğunu belirtelim yani Naught Dog, oyun üzerinde çalıştıklarını ve tamamlama kararı aldığını açıkladı. Bu da oyunun yapıldığını doğruluyor.


Şayet, oyunun hikayesi konusunda bir gelişme şuan için yokmuş bunu da belirtelim. Yani nasıl bir hikaye olacağını henüz belirleyememişler.


Alınan bilgilere ve PAX Prime EXPO’da yapılan açıklamaya göre, Naughty Dog, Last of Us 2’yi şuanda yapıyor ve en öncelikli uğraşı olduğunu belirtmiş.



Oyunun yapımcılarından Druckmann, Left Behind ile yakaladığımız başarıyı ve ilgiyi biliyoruz. Bu sebeple oyunun devamını yapmamız kaçınılmazdı şeklinde bir açıklama yapmış. Ancak kendini tekrar etmeyen ve başarılı bir hikayeyi insanlara sunmalıyız şeklinde bir düşünce içerisindeymiş kendisi.


Görünüşe göre, gelecek oyunun hikayesi bayağı bir önceliğe sahip ve ilginç olacak gibi.


Son olarak da çıkış tarihini verelim: 2016 ve büyük bir ihtimalle de sonbahar ayları içerisinde. Tabi ki PS4 konsolunda oynanabilir olacak.


Oyun hakkındaki diğer güncellemeler için tekrar ziyaret etmeyi unutmayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir