Temizlik Şirketi Seçerken Nelere Dikkat Etmemiz Gerekiyor?

Temizlik Şirketleri ile çalışmak isteyenlere Kale Temizlik Şirketi Önerilerde bulunuyor.

Temizlik şirketi seçimleri konusunda bir temizlik şirketi yöneticisi olarak çeşitli önerilerde bulunacağız. Hangi şehirde olursanız olunuz bu özellikleri dikkate alarak seçim yapmanızı sizlere tavsiye ediyoruz. Sizlere bir şirket yöneticisi olduğumu söylemiştim. Öncelik ile temizlik şirketim hakkında bilgiler vermek istiyorum. Daha sonrasın da yazımızın asıl amacı olan temizlik şirketleri seçimi ve dikkat edilmesi gerekenleri inceleyeceğiz.

Kale Temizlik Şirketi olarak İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinde faaliyet göstermekte olan bir şirketiz. Bu kadar geniş bir alan da hizmet vermenin zorluklarını aşacak bir yapıya sahibiz. Günlük olarak bir çok ev, ofis, inşaat sonrası, dış cephe, hastane, merdiven temizliği hizmetlerini yürütmekteyiz. Aynı zamanda onlarca sabit personelimiz çalışmış oldukları şirketlerde bizleri temsil ederek görevlerini sürdürmektedir. Kale Temizlik Şirketi, İstanbul Temizlik Şirketleri arasında kurumsal yapıya sahip ender şirketler arasında yer almaktadır. Amacımız müşteri memnuniyetini %100 seviyesine çıkarmaktır. Bunun için gerekli olan personel eğitimleri, kaliteli araç ve gereç kullanımı gibi konulara büyük önem vermekteyiz.

Kale Temizlik Şirketi yöneticisi olarak sizlere temizlik şirketlerinde aramanız gereken özelliklerin neler olması gerektiğini maddeler halinde sunmak istiyorum.

  • Temizlik Şirketlerinin öncelikle web sitelerini kesinlikle incelemeniz gerekiyor. Web sitesi olmayan bir temizlik şirketinden zaten kesinlikle uzak durmanız gerekiyor.
  • Web sitesi olan temizlik şirketleri içinde şu ayrıntıları incelemelisiniz. Web sitesinde sabit telefon, sabit adres, mail adresine yer verilmiş mi.
  • Bunla birlikte isterseniz şirket ismini sonuna şikayet kelimesini de ekleyerek arama yapınız. Şirket hakkında gerçekçi bir olumsuz yorum yada paylaşım var mı kontrol edile bilinir.
  • Şirket telefonunu aradığınızda karşınıza çıkan kişinin konu ile ilgili yeterli bilgisi var mı kontrol edilmelidir. Ayrıca kişinin konuşmasında bir kurumsallık var mı. Bu bilgiler kaliteli temizlik şirketi için önemli göstergeler arasındadır.
  • Şirketin resmi bir şirket olup olmadığı konusunda mutlaka fatura isteğinde bulununuz.
  • Son olarak personeller iş yerinize geldiğinde eğitimli ve sigortalı olup olmadığını mutlaka araştırınız.

Kale Temizlik Şirketi olarak bizler yukarıda saydığımız her şeyi destekliyoruz. Ve temizlik işlerini bir şirket aracılığı ile yapmak isteyenlerin göz ardı etmemesini öneriyoruz. Sorunsuz ve kaliteli sonuçlar için bunlara azami olarak dikkat edilmelidir.

İstanbul Temizlik Şirketleri Arasında Rekabete Neden Olan Unsurlar Nelerdir?

Son olarak bu konuya da değinmek istiyoruz. Kale Temizlik Şirketi gibi bir çok temizlik şirketi İstanbul’da faaliyet göstermektedir. Faaliyet gösteren temizlik şirketleri arasında en çok rekabete neden olan unsurlar şu şekildedir.

  • Fiyat Politikası
  • Resmi ve Gayri Resmi Şirketler
  • Deneyimli ve Deneyimsiz Personel Yapıları
  • Kurumasa olanlar ve bireysel hizmet verenler

Şeklinde sıralamak mümkündür.  Yazımıza burada son buluyoruz. Umuyoruz ki yazımız okuduğunuzda temizlik şirketleri seçiminde doğru seçim yapacaksınız.

2 thoughts on “Temizlik Şirketi Seçerken Nelere Dikkat Etmemiz Gerekiyor?

  1. Temizlik Şirketi seçimlerinde dikkat etmemiz gereken bir çok güzel konuya değinilmiş. Daha öncesinde bir temizlik şirketi ile çalıştım ve çokta memnun kalmamıştım ama bu şekilde araştırma yapılacağını hiç düşünmemiştim.

  2. Kale Temizlik şirketi ile ilgili profesyonel hizmet almak isteyenlere tavsiye ediyoruz. Ofis temizliği konusunda şirket ile çalıştık ve kaliteli bir sonuç ürettiler. Beylikdüzü ilçesi için kesinlikle kaliteli hizmet konusunda tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir