Sizi Zayıflatacak En İyi 5 Kilo Verme Uygulaması

Teknolojinin gelişmesi ve cebimize girmesiyle birlikte akıllı telefonlardan beklentilerimiz arttı ve kilo verme uygulamaları zayıflamak isteyenlere sunuldu.

Her şey için bir uygulama elbet var diye duymuşsunuzdur. İşte onlardan bir kaçı da size kilo verdirmek üzere burada yazımızda toplanıyor.


Tek yapmanız gereken bu uygulamaları edinip cep telefonunuza kurmak ve size verdikleri uyarıları dikkate alarak yaşamınızı sürdürmek. Böylece doğru ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz içten bile değil.


Bu programlar yalnızca egzersiz tarzı görevler için değil, kalori hesaplama ve gün içerisinde size hareket kazandırma gibi şeyler için de birebir.


Aslında bunları fitness uygulamaları veya sağlıklı yaşam uygulamaları şeklinde de adlandırabiliriz. Listemize geçmeden önce ufak bir uyarı yapmadan da geçmeyelim tabi ki. Burada yer alan bilgiler ve programlar herhangi bir sağlık personeli veya doktor tarafından yazılmıyor, tavsiye edilmiyor. Yani zayıflamak istiyorsanız önce mutlaka doktorunuza başvurun. Hatta bu uygulamaları kullanıp kullanmama adına doktorunuzdan tavsiye almayı kesinlikle ihmal etmeyin. Burada yer alan bilgilerden yola çıkarak karşılaşacağınız herhangi bir olumsuz durumdan tamamen siz sorumlusunuz diyelim ve geçelim…

1. MyFitnessPal



İnternet üzerinde yer alan zayıflama formülleri ve diyetleri tek tıklama ile indirebilir ve kalori hesaplaması yaparak ne yediğinize dikkat edebilirsiniz. Bu uygulama ile boğazınızdan geçen her şeyi kontrol altında tutmanız ve aldığınız enerjiyi bilmeniz mümkün.


Sitesini şuradan ziyaret edebilirsiniz. Uygulama; Android, iOS ve Windows Mobile platformlarında mevcut. iTunes, Google Play gibi ortamlardan edinebiliyorsunuz.

2. Water Drink Reminder



Adından da anlayacağınız üzere Su İç Hatırlatması adlı bu uygulama, size belirli aralıklarla su içmenizi hatırlatıyor. Böylece de içtiğiniz suyu hesaplıyor ve yaktığınız kaloriyi gösteriyor. Yalnızca kilonuzu girmeniz yeterli. Uygulama girdiğiniz kiloya göre size günde ne kadar su içmeniz gerektiğini söylüyor. Bir bardak daha su içtikten sonra uygulamadan içtim demeyi mutlaka ihmal etmeyin.


Android platformunda yer alan bu uygulamayı ücretsiz edinebilirsiniz.

3. CountEat



Bu uygulama ile yediğiniz yemeği giriyorsunuz ve size bir kalori aralığı gösteriyor. Uygulamada göreceğiniz yeşil alan içerisinde kaldığınız sürece sağlıklı bir şekilde kilo verdiğinizi biliyorsunuz. Farklı bir tarzı olan bu uygulamayı Android platformunda bulabilirsiniz.


Zayıflama aşamalarını ve kilo verme tablonuzu da uygulamadan takip edebilirsiniz.

4. Noom Coach



En farklı tarz hangi zayıflama uygulamasında deseydiniz kesinlikle bu derdik. Noom Coach, günün belirli aralıklarında size hareket etmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Ayrıca attığınız adımları ve yaktığınız kaloriyi de hesaplıyor.


Ve tabi ki yediğiniz yemeğin kalori hesabını da yapma özelliğine sahip. Bu uygulamada çeşitli zayıflama yazıları, teşvikleri ve bilgiler de bulabilirsiniz.


Uygulama iOS ve Android platformlarında mevcut. Ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

5. Sworkit



Yoga, kardiyo ve güç odaklı egzersiz hareketleri ve videoları mevcut olan bu uygulamanın da sizi hareketlendireceği kesin. Sworkit, ücretsiz egzersiz videoları ve hareketleri sunuyor. Bunun yanı sıra ücretli sürümde de daha detaylı derslere erişebiliyorsunuz.


Bu uygulamayı da iOS ve Android platformlarından ücretsiz indirebilirsiniz.


Şimdilik bu kadar. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir