Telekinezi Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bir ruh bilim terimi olan telekinezi, bildiğiniz üzere doğaüstü bir şey. Yaşadığım tecrübeleri ve olay nedir ne değildir, işin mantığı nedir, telekinezi gerçek midir ve benzeri soruları cevaplayalım, tabi ki yazdığımız her şey ve verdiğimiz tüm cevaplar yalan yanlıştır, inanmayın siz yinede…


%10 bilmem kaçını kullandığımız naçizane beynimizin bu yüzde dilimini arttırdıkça akıl sır erdiremeyeceğimiz işlevlere imkan tanıyacağı düşünülmekte. İşte bu beyin gücüyle, fiziksel herhangi bir efor vermeden nesnelerle etkileşime geçme ve daha fazlasını yapabilme, akıl okuyabilme, gelişmiş tahmin yeteneği ve benzeri… şeyleri gerçekleştirme olayına telekinezi deniyor.


Madem kıyamet kopmadı, mayalar mors oldu, buyurun buradan sarılalım, doğa üstü meşgaleler hala mevcut efendim…


Bu telekinezi denilen şeyin anlayacağınız üzere bilimsel bir kanıtı mevcut değil. Ancak Youtube biraz araştırırsanız birçok videoya rastlarsınız. Biraz pozitif de yaklaşarak, şüphelerimizi bir kenara bırakırsak telekinezi yeteneğini kullanabilen kişiler mevcut.


Bu konuyu yazmamın sebebi, geçenlerde haberlerde çıkan alev alan ailedir açıkçası, evlerinde 6 ayda 400 kez yangın çıkmış, küçük kızın okulda sırası, montu falan yanmış. Şimdi bu ailenin evine kameralar yerleştirmiş, üniversite ve polis olmak üzere takibe almışlar. Neyse konudan sapmayalım.


Tele kinetik gücünüzü test etmek için çeşitli basit yöntemler mevcut, bu tıpkı kasların yavaş yavaş gelişmesi gibi bir süreç. Önce ufak ve hareket edebilmesi kolay şeylerle başlıyorsunuz, sonra limiti biraz yukarı çekiyorsunuz.

Telekinezi Teknikleri

Yazımıza, işin ustasından yaptığımız alıntı ders ile devam edelim…


Bu bölümde kağıt ve kaşık bükme yöntemlerini, telekinezi olayının olası ya da bilinen zararlarını öğreneceğiz.


Vakit seçimi
Konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur. 


Malzemeleri hazırlayın
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5’e 5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli. 


Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. 


Konsantrasyon 
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak her şeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun. 


Başlayalım
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz. Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir. 


Psikolojik hal edinin
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.


Konumuz ile alakalı bir de video verelim. Adam kağıt çeviriyor…





Şimdilik dersimiz bu kadar, deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu oluruz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir