Android ve Ios Telefonlar İçin Ofis Uygulaması

Günümüzde yaygınlaşan telefon kullanımını ve artık yavaş yavaş cep telefonlarının bilgisayarların yerini almasını hesaba katarsak ofis dosyalarının mobil ortamlarda açılması ve düzenlenebilmesi önemli bir ihtiyaç haline geldi son zamanlarda.

Android ve IOS sistemlerinde word, excel ve powerpoint gibi ofis uygulamalarının dosya uzantılarını görüntüleyebilme ve düzenleyebilme için ihtiyaçlarınızın tamamını karşılayacak bedava bir uygulama var.


Bu uygulamanın tamamen orijinal Microsoft Office Mobile olduğunu belirtmekle birlikte ücretsiz edinebileceğinizi ve kullanabileceğinizi de söylemekte fayda var.


Uygulama üzerinden alabileceğiniz 360 günlük abonelik ile de dosyalarınızı düzenledikten sonra bulut yedekleme sunucularında saklama şansınız oluyor.


Alternatifleri ile hiç uğraşmadan cep telefonunuzda word dosyalarını oluşturma ve düzenleme yapabileceğiniz Microsoft Ofis Mobil uygulamasını Google Play Store ve ITunes üzerinden edinmeniz mümkün.


Telefona indirdiğiniz .doc, .docx veya .ppt ve .xls dosyalarını, uygulamayı kurduktan sonra direkt olarak açtığınızda karşınıza geliyor. Daha sonra gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tamam diyorsunuz ve orijinal dosyanın üzerine kaydediyorsunuz.


Bu konuda alternatif sunmaya çalışan bir çok uygulama olsa da, işi tek elinden yapmak ve profesyonelinin yaptığı uygulamayı kullanmak sizi veri kayıplarından ve hatalardan rahatlıkla koruyacaktır hatırlatırız.


Eğer tablet veya mobilden görüntülüyor durumdaysanız direk indirebilmek için linkleri de verelim.


Microsoft Ofis Mobil İndir iOS veya Android tıklayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir