Uzaylı Türleri ve Özellikleri ile Bilinen Alien Irkları

Efendim 22 yıl ABD (pek tabii konu uzaylı olunca akla tek bir ülke geliyor) ordusunda görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan bir asker amcanın ifadesine göre kayıtlara geçen 57 uzaylı türü varmış. Tabi ki yazımızda bunların hepsine yer vermeyeceğiz ancak gelin isterseniz bir kaçına göz atalım…

Yukarıda bahsettiğimiz konuyu biraz daha genişletelim. Bu asker kişi daha sonradan hazırladığı bir ilk yardım kitabında ki kendisi bin sayfa kadardır, dünya dışı bu varlıklara yapılacak ilk yardım müdahalelerine yer vermiş.


Ayrıca verilen bir diğer ifadeye göre karşılaşılan ırklardan en az 6 tanesinin teknolojik ve genel gelişmişlik olarak çok çok ileride olduğu belirtiliyor.


Az sonra aşağıda yazacağımız takım yıldızları, oralarda yaşayan uygarlıkları anlatmakta olacak. Bu takımyıldız şeylerin adları tabi ki bizim koyduğumuz adlar ve bu varlıklar yapılan temaslar ile buralardan geldiklerini belirttikleri için biliniyor. Oralara kendileri ne ad takmış bilinmeyen şey ise bu. Çünkü bu uzaylı kardeşlerin iletişim türü biz insanlarınki gibi değilmiş. Kendileri telepati yoluyla iletişim kuruyormuş. Bu yüzden gezegen veya galaksi oluşumlarını bambaşka şekillerde ifade edip tanımlıyorlar.


Neyse diyelim ve fazla uzatmadan takım yıldızlar listesine geçelim. Neden takım yıldız sistemleri veya direk yıldız adlarıyla veriyoruz derseniz, bu varlıklara henüz bir isim takmış değiliz insanlık olarak. Yani en azından bir iki tanesine takmışız ama onlar da pek iyi anlatmıyor diyelim ve geçelim… He birde… Resimler temsilidir 🙂

1. Zeta Reticulum Takım Yıldızı

Filmlerde en çok gördüğümüz uzaylı türü bu sistemde yaşıyor. Kendilerine “kısa griler” adı verilmiş. Yine bu konularla ilgili çoğu kişinin bildiği Rosewell kazasında düşen uçan daire bu uygarlığa ait deniliyor. Bunlara Zeta Reticuli uzaylılar da deniyor.





Kısa griler, insanlar üzerinde genetik deneyler yapan uygarlık olarak da biliniyor ki anlatılan kaçırılma hikayelerinde en çok rastlanılan ve tarif edilen ırk kendileridir.

2. Orion Takım Yıldızı

Beyaza yakın bir ten rengine sahip oldukları söylenen uzun beyazlar, insana oranla oldukça uzun ve ince bir yapıdadır. Kendileri insansı yani humanoid bir ırktır. Orijin bakımından Betelgeuse yıldızından geldikleri söylenmekte.





Bilinen komplo teorilerine göre Dünya’nın yegane uzay işleri başkanı ABD ile bir anlaşma imzaladıkları anlatılır. Bu anlaşmanın konusu da ölmek üzere olan gezegenlerinde artık daha fazla yaşayamadıkları için Dünya’da sığınma istemeleridir. Anlaşma kabul edilmiş, komploya göre ABD sığınma hakkını vermiş karşılığında da teknoloji ve askeri çalışmalar yapmak üzere anlaşılmıştır.


Bu ırkın teknoloji ve genetik düzeyinde çok ileri olduğu söylenmektedir.

3. Alpha Draconis Yıldız Sistemi

Henüz bir ad takmadığımız bu sisteme ait uygarlığın insan ırkına oldukça benzediği söylenmekte. Dünya’dan 215 ışık yılı uzaklıktan gelmiş olmaları da her bakımdan bizden bayağı bir ileride olduklarını gösteriyor.





Galaksideki en eski uygarlık oldukları söyleniyormuş Alpha draconianların ve psişik güçlere sahip oldukları düşünülüyormuş. Bunun haricinde, galaksiye yaşam tohumlarını bu ırkın dağıttığı düşünülüyor ki bu da tüm Dünya’nın inandığı farklı din kavramlarına uymayan bir durum.


Derilerindeki üst zarın Dünya’da yaşayan bir sürüngenin derisi ile benzerlik gösterdiğini söylersek belki bu ırkın komplo teoristlerinin en sevdiği konulardan birisi olan Reptilian ırkı ile benzer gözüktüğünü söyleyebiliriz.

4. Lyra Takım Yıldızı

Burada yaşayan ırkın Dünya’da yaşayan İskandinav ırkına oldukça benzediği söylenmektedir. Bayağı bir eski uygarlık oldukları söylenmekte.





Buna örnek olarak Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde yer alan Elflerin bir ablası vardı onu örnek gösterebiliriz. Resimde yer alan da o zaten.

5. Vega Yıldız Sistemi

Yukarıda yazdığımız takım yıldıza ait bir sistemdir. Burada yaşayanların mavi ten rengine sahip olduğu iddia edilmektedir ve kendilerinin Hintli kardeşlerimize benzediği belirtilmekte.





Burada ilginç bir bilgi de var. Hinduların ilahlarından birisi olan Vişnu’nun mavi derili olarak tasvir edildiğini hatırlatalım.

6. Pleiades Takım Yıldızı

Yine insan ırkına oldukça benzeyen bir ırk ancak daha uzun ve yaşam sürelerinin bize göre çok daha uzun olduğu söyleniyor.





Kendilerinin ruhsal evrim süreci çok ileriymiş… Keşke bizim de öyle olsa…

7. Procyon Yıldız Sistemi

Bunlar da fiziksel olarak kuzey’de yaşayan halkımıza benziyormuş.





Ne kadar İskandinav uzaylı varmış değil mi?

8. Andromeda Takım Yıldızı

Bilimsel anlamda çok gelişmiş oldukları söylenen bu ırk Lyra kolonisiymiş. Bu takım yıldız içerisinde 140 uygarlığın olduğu söyleniyormuş. Ve bu uygarlıklar aralarında bir federasyon kurmuşlar.





Görevleri de galaksideki diğer gezegenleri korumakmış. Bu faaliyetlerini Dünya üzerinde de sürdürüyorlarmış.

9. Sirius A

Yine insana çok benziyorlar ve teknolojik olarak ileriler. Kendileri kızıl ten renkli oldukları için Kuzey Amerikalılara benzetilmiş.





Buna uygun bir resim bulamadık idare ediniz.

10. Alpha Centauri Yıldız Sistemi

Birebir insana benzedikleri söylenmekte. Hatta gelişmişlik olarak bize yakın oldukları da düşünülüyor ancak galaksi içinde seyahat edip Dünya’ya gelebilme yeteneğine sahip olduklarını düşünürsek, bunun pek doğru olduğunu söyleyemeyiz…





Nüfusları da azmış efendim…

11. Arkturus Yıldızı

Ruhsal beden şifacıları olarak belirtilen bu ırk, çok gelişmiş tıbbi bilgiye sahipmiş. Galaksideki ruhsal bakımdan en ileri uygarlık oldukları söylenmekte. Size bakıp, baktığı anda iyileştiren bir şey düşünün, evet ileri olmalı tabi ki.





Gezegenimizin spiritüel gelişimine katkıda bulundukları (en azından bulunmaya çalıştıkları) söyleniyor.

Konuyu Kapatırken



Yukarıda yer alan bilgiler, çapraz sorgulama ile sorguya alınan ve kaçırıldığını iddia eden bir çok tanığın ortak ifadesi sonucu elde edilmiş bilgiler. Yani en azından öyle olduğu söyleniyor.


Efendim biraz aşırı fantastiğe kaçan bu yazımızın da burada sonuna geldik. Daha fazla bilgi isteyen, kaynakça veya detay arayan arkadaşlar “Erhan Kolbaşı” tarafından yazılan “Galaktik Diplomasi” adlı kitabı bir inceleyebilir.


Şimdilik hoşça kalın! Spiritüel ve ruhsal gelişimimizin hızlanması dileğiyle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir