Coowon Browser: Web Tabanlı Oyunlar İçin Bot

Travian, Dark Orbit, Ogame, Pirate Storm veya Bombom Harikalar Diyarı gibi örnekler ile gösterebileceğimiz tarayıcı tabanlı oyunlar, bildiğiniz gibi İnternet üzerinden indirmeden oynanmakta.


Bu tarz oyunlara rağbet büyük olmasından dolayı bot ihtiyacı gündeme geliyor. Yazımızda size tarayıcı tabanlı oyunlar için bot kullanımını anlatacağız.

Coowon Browser, oyun severler için geliştirilmiş, Chrome altyapısını kullanan bir İnternet tarayıcısı. Bu tarayıcıyı diğerlerinden ayıran özellik ise söylediğimiz gibi oyuncular için geliştirilmiş ve bazı görevleri otomatikleştirmeye, makrolar oluşturmaya ve dolayısıyla kendiniz için bot yaratmanıza imkan tanıyor.


Birden fazla sekmede birden fazla hesaba oturum açma imkanı da tanıyan tarayıcı, otomatikleştirilmiş görevler, fare tıklama simülasyonları, kaydet ve uygula, oyun kolu (joystick) desteği, oyun hızı kontrolü gibi özelliklerin yanında, klasik tarayıcı özelliklerini de barındırmakta. Bunların arasında çift tıklayarak sekme kapatma, son kapatılan sekmeyi tekrar açma gibi şeyler mevcut tahmin edebileceğiniz üzere.

Oyun Botları

 

Oyunlardaki görevleri otomatik yapın. Uygulama merkezinden oynadığınız oyuna göre istediğiniz uygulamayı seçip indirin ve bot kullanımına hemen başlayın.


Appcenter gitmek için bağlantı yazının sonunda. Tarayıcıyı kurduktan sonra ek uygulamalar indirip hazır botlar kullanmanızı sağlıyor burası. Aralarında Farmville ziyaret botu, Coaxville botu, Chronoblade botu gibi hazır uygulamalar mevcut.


Aradığınız oyun burada yoksa, tarayıcıyı kendi oynadığınız oyun için özelleştirmeniz ve yaptığınız fare tıklamalarını, klavye tuş basımlarını kaydetmeniz ve otomatik olarak uygulamaya sokmanız mümkün tabi ki.

Oyunu Hızını Kontrol Edin

 

Oyunlar bildiğiniz gibi belirli bir hızda kare hızında çalışırlar. Özellikle Flash tabanlı oyunlarda kare hızını kontrol ederek, yavaşlatarak oyunu kolaylaştırabilirsiniz. Veya dilediğiniz gibi hızlandırarak her şeyin çok daha hızlı gelişmesini sağlayabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Çoklu Oturum Açma

 

Oyunlarda iki hesap ile aynı tarayıcı üzerinden oturum açma imkanınız bulunuyor. Farklı sekmeler, farklı hesaplar için giriş yapabiliyor.

Kaydet ve Otomatik Yap

 

Coowon Kaydet ve Oynat özelliği ile, fare tıklamalarını ve klavyeden basılacak tuşları kaydedebiliyor, bunları daha sonra tek tıklama ile otomatik yaptırabiliyorsunuz.

Oyun Kolu Desteği

 

Tarayıcı ile tanımlayacağınız oyun kolu ve tuşlarını, daha sonra oynamak için kullanabiliyorsunuz. Bu bazı tarayıcı oyunlarını joystick ile oynama konusunda size çok fazla avantaj sağlayabilir. Oyun hangi tuşları kullanıyorsa kullansın, istediğiniz tuşa istediğiniz atamayı yapabiliyorsunuz. Hatta fare tıklamalarını dahi kol ile halledebiliyorsunuz.



Bu tarayıcı ile istediğiniz oyuna yaptığınız bot, otomatik tıklama ve görev yapma işlevleri, tarayıcı gözükmeden, arka planda uygulanabiliyor. Bu da siz işinize devam ederken, tarayıcının oyununuzda istediğinizi yapması anlamına geliyor.


Bu güzel programı indirmek için burayı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca appcenter için de buraya tıklamanız yeterli. Şimdiden hepinize iyi oyunlar.

1 thought on “Coowon Browser: Web Tabanlı Oyunlar İçin Bot

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir