iPhone Geri Sayım ve Tarih Hatırlatma Uygulamaları

Bazen ileri bir tarihi hatırlamak istersiniz. Veya zamanın nasıl geçtiğini izlemek, o an gelince hatırlayıp sevinmek de isteyebilirsiniz. Örneğin okulun bittiği gün…


Şaka bir yana olsun, iPhone için tarih hatırlatma ve geri sayım uygulamalarını tanıtıyoruz yazımızda bunlardan üç tanesine yer vereceğiz.

Zihninizi rahatlatmak, yaklaşan bir tarihi hatırlamama stresine karşı koymak ve huzura ermek için kullanabileceğiniz uygulamalar şöyle:

1. Countdown Calendar

 

Belirli bir tarihi ekledikten sonra geri sayım şeklinde gün, ay veya yıl olarak size sunan bu program ayrıca not alabilmenize ve o vakit geldiğinde size bildirmesine de yarıyor.


Uygulama bazı hazır hatırlatma özelliklerine de sahip. Bunların arasında Euro 2016 maç günleri ve saatleri gibi şeyler bulmak da mümkün.


Ayrıca geçmişte kalan hatırlatmaları da sonradan görebiliyor veya bir sonraki yıl tekrar hatırlatabilmesi için ayarlayabiliyorsunuz. Doğum günlerini hatırlatmak için birebir.


Uygulamayı indirmek için tıklayın

2. School Countdown

 

Liseli arkadaşların bayağı bir hoşuna gidecek bir uygulama bu. Okulun dönem aralığını belirledikten sonra size kaç gün kaldığını gösteriyor. Ve yine pek sevmeyeceğiniz bir özelliği daha var: Program okulun tekrar ne zaman başlayacağını da gösteriyor.


iTunes üzerinden indirmek için tıklayın

3. Countdown Plus

 

Bu uygulama, ios için son derece gelişmiş bir hatırlatıcı. Eklediğiniz hatırlatmaları spesifik ikonlar ile süsleyebilirsiniz. Ayrıca bunları istediğiniz gibi kategorilendirip ayırabilirsiniz. Ayrıca da iPhone takvimindeki girişleri de entegre edebiliyorsunuz.


Uygulamayı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz


Yukarıdaki uygulamaların hatırladığımız kadarıyla ikisi ücretsiz biri ücretli. Bunları beğenmediyseniz eğer, binlerce ücretsiz iphone zaman takibi uygulaması daha olduğunu hatırlatmak isteriz ve sizin favoriniz hangisiyse onu da öğrenmekten zevk duyarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir