25 Yaratıcı Cv Örnekleri ile İlham Verin

Güzel bir iş arıyorsanız, size önereceğimiz en yaratıcı cv örneklerini göz önünde bulundurmanız faydanıza olabilir. Aşağıda topladığımız öz geçmiş örnekleri tam bir iş avcısı sıfatına sahip ve diğerlerinden, klasik örneklerinden çok farklılar.


Eğer bir cv niz yoksa ve cv oluşturmaya çalışıyorsanız, bu sizin için yaratıcılığınızı gösterme fırsatıdır. Genelde temiz olsun, her bilgiyi içersin diye düşünürüz ancak işvereni etkilemek için görsel çabalara da girmek aslında fena olmaz hani. Aşağıdaki iş başvurucuları, kendilerine olan güvenlerini ve yaratıcılıklarını kullanmış ve klasik başvuruları pek takmamışlar. Yarattıkları cv dosyalarını gördüğünüzde ne kadar haklı olduğumuzu anlayacaksınız. Eşsiz örnekler çıkarmaya çalışmışlar.

He Türkiye’ye gelirsek, bu yöntem işe yarar mı düşünceleri olabilir kafanızda tabi ki. Ancak ülkemizde de yaratıcı, ilham kaynağı olan ve vizyonu geniş firmalar bulunuyor. Bunlardan birisine başvuruyorsanız gayet işe yarar olacaktır. Tabi gidip devlet kapısında böyle bir yaratıcılık kullanmaya çalışırsanız biraz hatalı bir davranış sergilemiş olursunuz şayet devletimizin teknolojik alandaki vizyonunu ve istihdam konusundaki katı görüşlerini az çok biliyorsunuzdur. Şimdi gidip Mahmut amcaya buyrun CV dosyam bu diye aşağıdakilerden bir tanesini verirseniz, sen benimle dalga mı geçiyorsun deyip geri çevirebilir. Aman dikkat…


Pek tabi bir de, Türk firmalarını yalayıp yutanlar için yabancı firmalar ile uğraşma telaşı ve yurt dışı firmalara iş başvuruları yapanlar var. Ama bazılarının başvurduğu firmanın dilini konuşma kabiliyeti yoktur muhakkak.


Yurt dışı menşeli firmalara başvuru yapıyorsanız mutlaka bir anadili cv’nizin yazıldığı ve yazılacağı dilde olan kişiden yardım almakta fayda var. Bu konuda halihazırda Türkçe olarak yarattığınız bir CV varsa online cv tercüme konusunda destek almak üzere Protranslate.net gibi bir hizmetten de faydalanabilirsiniz. 40’tan fazla dile yeminli tercüman kadrosu ile hizmet veren firma CV çevirileri konusunda da ekibiyle 24/7 yardımcı olabiliyor. Online destek ekipleri de her türlü cv tercümesi konusunda günün pek çok saati yardımcı oluyor.


Efendim fazla uzatmadan cv örneklerimizi huzurunuza sunalım. Bizzat yaratıcılarının isimlerini dosyaların üzerinden okuyabilirsiniz. Bu kez sıralama yapmadan resimleri karışık halde veriyoruz, çünkü hepsi güzel, bir sıraya koyamadık açıkçası.


Konuya geçmeden önce son olarak, cv başvurunuz kabul gördüyse mülakatta sorulan sorular ve cevapları gönderimiz de işinize yarayabilir, belli mi olur…

En Yaratıcı Cv Örnekleri

İşte, cv nasıl hazırlanır sorusuna en iyi cevabı veren tasarım örnekleri…
 
 
Sizlere yeni yaratıcı cv örnekleriyle iş hayatınızda ve iş başvurularında başarılar dileriz. Umarız, hayalinizdeki işe bu öz geçmiş tasarımları ile ulaşırsınız.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir